Webbplats

Dags för en ny webbplats (hemsida, blogg, portfolio)?! Synliggör din verksamhet genom att anlita Ockelbo Webbdesign som skapar en modern, professionell webbplats som attraherar både besökare och sökmotorer! 

Mer om webbplatser

Investera i en ny unik och varumärkesanpassad webbplats!

Synliggör er verksamhet med attraktivt innehåll! Här följer några exempel på de tjänster som Ockelbo Webbdesign tillhandahåller för att bygga en inspirerande webbplats:

Texter

Kontakta Ockelbo Webbdesign då ni vill att befintliga texter ska ses över samt sökordsoptimeras samt om nya verksamhetsanpassade texter ska skrivas.

Länkar

Interna samt externa länkar ses över samt sökordsoptimeras.

Bilder

Bilder optimeras för bästa laddningstid av webbplatsen samt sökordsoptimeras. Finns det inga bilder att tillgå? Hör av er till Ockelbo Webbdesign som hjälper till med att ta fram bilder som motsvarar er verksamhet. Detta genom att antingen fotografera på plats alternativt köps bilderna från en bildbank.

Ikoner

Ockelbo Webbdesign designar varumärkesanpassade ikoner.

Hos HaaJoo AB finns exempel på detta >

Animationer

Animationer skapas och optimeras.

Video

Optimering av videor/filmer, klippning samt textning.

Ljud

Optimering av ljud samt klippning och annan redigering vid behov.

Blogg på er egen unika webbplats

Starta er egen unika blogg på en webbplats som ni äger! Detta innebär att ni kan bestämma utseende och innehåll själva! Det är enkelt att uppdatera webbplatsen eftersom den är användarvänlig. Lägg in bilder, länkar, ljud och video! Dela in era inlägg i kategorier vilket underlättare för både er, era läsare och sökmotorerna.

Formulär

Varumärkesanspassade formulär tas fram. Till exempel kontaktformulär, intresseanmälan, anmälan till att prenumera på nyhetsbrev.

Meny

Driver ni en restaurang, café, catering eller dylikt och önskar en mobilanpassad meny direkt på webbplatsen samt en nedladdningsbar PDF med menyn? Anlita Ockelbo Webbdesign!

Karta med vägbeskrivning

Tack vare en karta på webbplatsen blir det enklare att hitta fram.

Karta över återförsäljare

Har ni återförsäljare och vill visa upp var dom finns? Gör som Ockelbo Bi som har en återförsäljarkarta på sin webbplats.

Se exempel hos Ockelbo Bi >

Kalender

Lägg in bokningsbara tider. Ange antal personer som kan boka in sig per tillfälle.

Språk

Ska webbplatsen vara tillgänglig på flera språk? Ockelbo Webbdesign hjälper till med ramverket.

Se exempel hos Alexandra Pascalidou >

Fler tjänster till er webbplats

Se till att webbplatsen även är mobilt anpassad och sökmotoroptimerad. Använder ni flera webbtjänster? Se till att bygga in dom i webbplatsen!

Responsiv design

Nå ut till fler med en mobilanpassad webbplats! Gör det enkelt för era användare att använda er webbplats i mobilen, surfplattan och datorn genom en webbplats designad för dessa enheter. Behöver ni hjälp? Anlita Ockelbo Webbdesign som vid framtagandet av nya webbplatser konsturear både mobilanpassade och användarvänliga webbplatser!

Sökmotoroptimering (SEO)

Attrahera fler besökare till webbplatsen med korrekt sökmotoroptimering (SEO)! Tack vare att webbplatsen är korrekt strukturerad och optimerad så rankas den högre av sökmotorer såsom Google och Bing.

Tjänster för interna/externa system

Använder ni flera system parallellt? Se till att integrera systemen med er befintliga webbplats! På så sätt spar ni och era kunder administrativ tid eftersom allt finns på en och samma plats. Dessutom leder denna integration till ett enhetligt utseende.