Tjänster

Dags att modernisera webbplatsen med nya tjänster eller är det dags att ta fram en helt ny? Anlita Ockelbo Webbdesign som tillhandahåller tjänster för webbplatser (hemsida, blogg, portfolio). Ockelbo Webbdesign tar även fram hållbara lösningar för bl.a. e-handel, bokningssystem och systemkopplingar (WebinarJam, MailChimp, ActiveCampaign) samt designar logotyper och trycksaker såsom visitkort, foldrar och roll ups.

Mer om tjänster

Exempel på tjänster

Webbplats (Hemsida)

Dags för en ny webbplats (hemsida, blogg, portfolio)?! Kontakta Ockelbo Webbdesign som tar fram en välstrukturerad, användarvänlig samt mobilt anpassad webbplats som ni äger själva och som dessutom är enkel att uppdatera.

E-handel

Dags att börja sälja digitalt? Se till att bygga in e-handelslösningen till den befintliga webbplatsen! Detta ger ett enhetligt varumärkesanpassat utseende och leder till att era kunder känner igen sig. Att lösningen dessutom är mobilanpassad gör det ännu enklare att köpa era produkter/tjänster!

Responsiv design

Nå ut till fler med en mobilanpassad webbplats! Gör det enkelt för era användare att använda er webbplats i mobilen, surfplattan och datorn genom en webbplats designad för dessa enheter. Behöver ni hjälp? Anlita Ockelbo Webbdesign som vid framtagandet av nya webbplatser konsturear både mobilanpassade och användarvänliga webbplatser!

Sökmotoroptimering (SEO)

Attrahera fler besökare till webbplatsen med korrekt sökmotoroptimering (SEO)! Tack vare att webbplatsen är korrekt strukturerad och optimerad så rankas den högre av sökmotorer såsom Google och Bing.

Tjänster för interna/externa system

Använder ni flera system parallellt? Se till att integrera systemen med er befintliga webbplats! På så sätt spar ni och era kunder administrativ tid eftersom allt finns på en och samma plats. Dessutom leder denna integration till ett enhetligt utseende.

Tjänster för marknadsföring

Rivstarta marknadsföringen med varumärkesanpassat material vilket både är digitalt anpassat och förberett för tryck! Beställ design av logotyp samt trycksaker såsom visitkort, vykort, folder, affisch, rollups, m.m. Se till att nå ut på sociala medier genom att anlita Ockelbo Webbdesign som hjälper er att komma igång med Facebook och Instagram.

Jag vill veta mer om Ockelbo Webbdesigns tjänster och vill bli kontaktad!

GDPR

4 + 14 =

Tjänster för  webbplatser (Hemsidor)

Synliggör er verksamhet med attraktivt innehåll på webbplatsen! Exempel på innehåll är verksamhetsanpassade bilder, texter och formulär. Anlita Ockelbo Webbdesign som hjälper till med att ta fram en inspirerande webblats med hjälp av bland annat följande tjänster:

Exempel på tjänster

Z

Formulär

Z

Blogg

Z

Meny (restaurang, café, catering)

Z

Karta med vägbeskrivning

Z

Kalender

Z

Flera språk

Z

Texter

Z

Länkar

Z

Bilder

Z

Ikoner

Z

Animationer

Z

Video

Z

Ljud

Tjänster för E-handel

Dags att börja sälja digitalt? Se till att bygga in e-handelslösningen till den befintliga webbplatsen! Detta ger ett enhetligt varumärkesanpassat utseende och leder till att era kunder känner igen sig. Att lösningen dessutom är mobilanpassad gör det ännu enklare att köpa era produkter/tjänster! Nedan följer exempel på vad som ingår i e-handelssystemet:

Exempel på innehåll

Z

Sälj fysiska och digitala produkter

Z

Produktbilder

Z

Produktkategorier

Z

Produktattribut

Z

Produktetiketter

Z

Ikoner

Z

Meddelandehantering

Z

Rabattkuponger

Z

Betalsystem

Z

Lagerhantering

Z

Frakt

Z

Momsberäkning

Z

Beställningshantering

Z

Rapporter

Responsiv Design

Dags att öka konverteringarna och generera en högre tillväxt i verksamheten? Se då till att förbättra användarupplevelsen för era besökare genom att tillhandahålla en professionell webbplats som fungerar i de flesta enheter. Detta innebär att er webbplats ska se så bra ut som möjligt samt fungera i mobiltelefoner, läsplattor, bärbara datorer och stationära skärmar.

Sökmotoroptimering (SEO)

Attrahera fler besökare till webbplatsen med korrekt sökmotoroptimering (SEO)! Tack vare att webbplatsen är korrekt strukturerad och optimerad så ökas antal träffar och er webbplats rankas därmed högre av sökmotorer såsom Google och Bing. Ockelbo Webbdesign arbetar med sökmotoroptimering vid konstruktion av webbplatser. Detta innebär bland annat att sidorna struktureras på sett sådant sätt att sökmotorerna enkelt kan hitta samt indexera dem. Innehållet på sidorna (texter, länkar, bilder, ljud, videor etc) ses över så att det är relevant samt designas på ett attraktivt sätt som tilltalar både era besökare och sökmotorerna.

Tjänster för interna/externa system

Använder ni flera system parallellt? Se till att integrera systemen med er befintliga webbplats! Genom att integrera systemen spar ni och era kunder administrativ tid eftersom allt finns på en och samma plats. Dessutom leder denna integration till ett enhetligt utseende. Anlita Ockelbo Webbdesign som hjälper till med integrationen och varumärkesanpassningen och som dessutom kan hjälpa till med att koppla externa system till webbplatsen som till exempel WebinarJam, nyhetsbrev samt ActiveCampaign.

Exempel på systemlösningar

Bokningssystem

Dags för ett nytt bokningssystem? Anlita Ockelbo Webbdesign som bygger in bokningssystemet på er webbplats. Ett inbyggt bokningssystem gör det enklare både för era besökare och er själva att administrera bokningarna. Detta eftersom allt finns på ett ställe och är anpassat till er verksamhet.

Flera kalendrar går att använda samtidigt! Detta innebär att ni alltså kan planera in era aktiviteter och händelser i en eller flera kalendrar som kan visas per dag, månad eller år. Det kan till exempel vara: 

  • en tidsbokning för en person inom en viss tidsram
  • ett eller flera utbildningstillfällen för ett visst antal personer
  • en produkt är tillgänglig en viss period

Vill ni att era kunder/deltagare förutom att reservera en tid direkt ska kunna betala för er produkt eller tjänst? Detta kan lösas genom att koppla ihop bokningssystemet med e-handelssystemet samt betalningssystem. Hör av er till Ockelbo Webbdesign som ordnar detta!

Nyhetsbrev

Synliggör er verksamhet med hjälp av nyhetsbrev! Tack vare nyhetsbrev kan ni sprida er marknadsföring ytterligare. Detta genom att berätta om er verksamhet i nyhetsbrevet. Säljer ni produkter/tjänster? Genom e-handelssystemet kan ni lägga till era produkter/tjänster i nyhetsbrevet. Tack vare detta kan mottagaren av nyhetsbrevet klicka på produkten/tjänsten och köpa den på er e-handelssida. Exempel på nyhetsbrevstjänst som används är MailChimp.

Låter detta intressant? Kontakta Ockelbo Webbdesign som hjälper till med att utforma varumärkesanpassade nyhetsbrevsmallar samt intresseanmälningsformulär på er webbplats!

Flera språk

Ska webbplatsen vara tillgänglig på flera språk? Anlita Ockelbo Webbdesign hjälper till med allt från ramverket till en färdig webbplats.

Medlemsinloggning till föreningen

Behöver ni i föreningen dela material som enbart medlemmar ska ha tillgång till? Anlita Ockelbo Webbdesign som skapar webbplatser för just detta! Detta innebär att föreningens webbplats har en publik del och en skyddad del för behöriga. Logga in och ta del av till exempel medlemsregister (i enlighet med GDPR), protokoll, styrelsedokument, stadgar, foton från träffar, kommande aktiviteter.

Kundinloggning

Vill ni att era följare, besökare och kunder ska få ta del av material, specialerbjudanden och rabatter? Då kan ni skapa kundgrupper med olika behörigheter. Detta innebär att kunden kan logga in och beroende på den kundgrupp man tillhör så kan man ta del av det material som är avsett för just den kundgruppen. Hör av er till Ockelbo Webbdesign så får ni veta mer!

WebinarJam

Dags att digitalisera seminariet och utbildningen? Genom att använda WebinarJam kan ni hålla era webinar, workshops och utbildningar online! Anlita Ockelbo Webbdesign som kopplar ihop WebinarJam med er webbplats och tack vare detta kan deltagare registrera sig till webinaren via er webbplats. Spela in era webinar och låt därmed era kunder logga in på er webbplats för att ta del av webinaren. Interagera med era deltagare! Detta innebär att ni under webinaren kan chatta med era deltagare, använda anslagstavlor samt dela PDF’er och andra dokument. Ta betalt för webinaren genom att använda er webbplats e-handelssysten och har ni ej det så går det även att lösa via WebinarJam. Läs mer om WebinarJam här och hör av er till Ockelbo Webbdesign här.

ActiveCampaign

Använder ni ActiveCampaign? ActiveCampaign underlättar arbetet med kunder och marknadsföring genom att kombinera e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation, försäljningsautomation och CRM-kategorier.  Anlita Ockelbo Webbdesign som hjälper till med kopplingar till webbplatsen. Läs mer om ActiveCampaign här och hör av er till Ockelbo Webbdesign här.

Tjänster för marknadsföring

Rivstarta marknadsföringen med varumärkesanpassat material vilket både är digitalt anpassat och förberett för tryck! Beställ design av logotyp samt trycksaker såsom visitkort, vykort, folder, affisch, rollups, m.m. Se till att nå ut på sociala medier genom att anlita Ockelbo Webbdesign som hjälper er att komma igång med Facebook och Instagram.

Exempel på tjänster inom marknadsföring

Marknadsföring på sociala medier

Kom igång med marknadsföringen på sociala medier såsom Facebook och Instagram! Genom att anlita Ockelbo Webbdesign får ni hjälp med att skapa ett konto samt ställa in de inställningar och lägga in det innehåll som krävs för att komma igång. Förutom detta får ni även hjälp med framtagning av varumärkesanpassade bilder i rätt format som till exempel profilbild samt omslagsfoto.

Följknappar till sociala medier på webbplatsen

Marknadsför ni er verksamhet på till exempel Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter och Pinterest? Se då till att anlita Ockelbo Webbdesign som skapar följknappar samt kopplar ihop dessa medier på er webbplats.

Delaknappar till sociala medier på webbplatsen

Vill ni göra det enkelt för er själva och era besökare, kunder och följare att dela materialet på er webbplats? Genom delaknappar till sociala medier kan era blogginlägg och artiklar enkelt delas på de flera medier såsom Facebook, LinkedIn, Twitter och Pinterest,

Koppling till sociala medier på webbplatsen

Visa flödet från sociala medier direkt på er webbplats! Genom att anlita Ockelbo Webbdesign får ni hjälp med att koppla ihop Facebook och/eller Instagram med er webbplats. Detta innebär att en ruta som visar Facebookflödet kan läggas på er webbplats. När det gäller Instagram kan ni välja om en eller flera rutor med innehåll från Instagram ska visas samt hur ofta den automatiska uppdateringen ska ske.

Vektoriserad logotyp för tryck och webbplats

Dags att ta fram en ny logotyp? Ockelbo Webbdesign ser till att ta fram en varumärkesanpassad och vektoriserad logotyp.

När logotypen är klar levereras den färdig för tryck (CMYK) och för webbplats (png, jpg, webp) i färg samt svartvit.

 

Vad innebär en vektoriserad logotyp?

Att logotypen är vektoriserad innebär att den kan minskas för att t.ex. tryckas på visitkort eller förstoras för att t.ex. tryckas på affisher eller roll-ups och samtidigt behålla sitt utseende.

 

Hur går det till?

Berätta hur ni tänker kring logotypens utseende alternativt skicka en bild på en skiss av den nya logotypen. Beroende på överenskommelse tas skisser fram på ny logotyp och när ni är nöjda levereras den färdiga logotypen.

Visitkort

Dags för nya visitkort? Genom att anlita Ockelbo Webbdesign får ni hjälp med design och innehåll samt att visitkorten trycks upp i rätt format.

Vykort, folder, affisch, roll ups

Ska ni delta vid en mässa, en marknad eller visa upp er verksamhet på annat sätt fysisk? Se till att ha färdigtryckta foldrar, affischer och roll ups med er! Skicka ut vykort! Ta hjälp av Ockelbo Webbdesign som formger och tar fram varumärkesanpassade trycksaker i rätt format.

PDF

Behöver ni hjälp med att ta fram PDF’er? Anlita Ockelbo Webbdesign som även hjälper till med att optimera och komprimera PDF’erna så att de tar mindre plats!

QR-kod

Gör det enkelt att ta del av materialet på er webbplats. Genom att koppla QR-koder till era webbplatssidor är det enkelt att med mobilen scanna QR-koden och direkt komma till er webbplatssida. Anlita Ockelbo Webbdesign som tar fram varumärkesanpassade och tryckfärdiga QR-koder! Tack vare detta kan ni använda QR-koderna både på trycksaker och digitalt!

© 2024 Ockelbo Webbdesign

Webbplatsen är skapad av Ockelbo Webbdesign